Sociala medier

Sociala medier

Sociala medier är ett kraftfullt kommunikationsverktyg som gör det möjligt för företag att nå sina kunder var de än befinner sig. Samtidigt kan ett företag karaktärisera sitt varumärke och utöka sin kundbas.

Om strategin är korrekt kan marknadsföring av sociala medier också öka effektiviteten hos andra marknadsföringstekniker t.ex. SEO och SEM.

Om du har kämpat med din sociala medier-strategi eller inte har tid kan vi hjälpa till. De sociala medier vi arbetar med:

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Blogg
  • Pinterest
  • Instagram

Varför marknadsföring via sociala medier?

Dina kunder finns där
Oavsett vilken bransch ditt företag är i använder dina kunder dagligen sociala medier. Det är viktigt att du håller dem engagerade och kopplade till ditt varumärke så att du alltid är deras första alternativ.

Nya kunder
Om ditt företag erbjuder en produkt eller tjänst kan du satsa på att det finns människor som pratar om det och söker företag som tillhandahåller det. Vår strategi hjälper ditt företag att delta i konversationen och generera nya kunder.
Öka kundens lojalitet
Du måste lyssna på vad dina kunder säger om ditt företag på sociala medier och svara på deras kommentarer. Vår strategi fokuserar på att lyfta fram de positiva aspekterna av vad ditt företag har att erbjuda och svara med god uppmärksamhet på negativa kommentarer.
Nå nya mål
De flesta företagare och marknadsförare har inte tid att hantera alla sina sociala medier. Vår byrå kan hjälpa dig att nå dina marknadsföringsmål och en ny kundbas.

Kontakta oss

Var inte blyg, vi hjälper dig gärna om du vill ta reda på mer
eller boka ett kostnadsfritt möte med oss.

Fyll enkelt i formuläret kan så kontaktar vi dig så snart vi kan via telefon eller mail. Alternativt kan du kontakta oss direkt:

info@webbville.se